Op 22 maart 2015 vond de vrolijke première plaats van ‘Shaun het Schaap The Movie’ in Pathé Tuschinski in Amsterdam, waarbij Land Rover met de nieuwe Land Rover Discovery Sport het VIP-vervoer verzorgde. Het met 2 Emmy’s en een BAFTA-bekroonde schaapje Shaun weet sinds 2007 televisiekijkers in al meer dan 170 landen te vermaken. Shauns kattenkwaad zorgt er in deze grote film dit keer voor dat de boer wordt weggevoerd van de boerderij. Shaun en Bitzer moeten samen met de kudde de grote stad trotseren om hem te redden. Het begin van een episch avontuur voor het grote scherm.

DEHAASPROJECTEN verzorgde het partnership, waarbij de nieuwe Land Rover Discovery Sport (doelgroep gezinnen) goed zichtbaar was tijdens de première én via de advertising van Shaun het Schaap The Movie. Tevens konden bezoekers van de Land Rover Facebookpagina kans maken op een VIP arrangement tijdens de premiere en konden bezoekers van de showrooms meedoen met een leuke kleurwedstrijd, waarmee tickets voor de bioscoop gewonnen konden worden.

 

www.shaunthemovie.nl