top of page

WIJ ZIJN DEHAASPROJECTEN

ENTERTAINMENT MARKETING & EVENT SUPPORT

Afbeelding1.png

 

SERVICES

Entertainment Marketing

Marketing strategie

Ticketing strategie

Digital & social media

E-mail marketing

PR & Influencer marketing

Partnerships & promotions 

Event Management

Venue sourcing

Project Management

Front-of-house productional support

Event staffing

....en meer!

Event Staffing

Scanpersoneel

Plaatsaanwijzers 

Gastheren/gastvrouwen

Promotiepersoneel

Sample- & flyerpersoneel

...en meer!

OUR WORK

 

In de loop der jaren hebben we samengewerkt met een aantal van de grootste (familie-entertainment) merken ter wereld. Een greep uit onze projecten:

 
PROJECTEN

DHP-slider.jpg
What we do

 

WAT WE DOEN

Wij geven jouw ticketsales een boost door het opzetten van een geïntegreerde en kosteneffectieve marketingcampagne met een focus op online en zetten jouw doelen om in praktische ideeën en effectieve oplossingen. We bedenken innovatieve manieren om jouw budget harder te laten werken door het optimaliseren van campagnes en partnerships.

​​

We zijn trots op onze jarenlang ervaring in de reclame, PR en evenementen en met ons uitgebreide netwerk kunnen we iedere uitdaging aan. Voor ieder project stellen we een op maat gemaakt team samen van bureaus en specialisten. We zijn jouw centrale aanspreekpunt en houden zicht op het grote geheel, maar ook op de kleinste details.

ACTIVATE Marketing en DEHAASPROJECTEN hebben hun krachten gebundeld om jouw evenement uit te verkopen. Met onze gezamenlijke ervaring  in de entertainmentbranche en ons  internationale netwerk, bedienen wij klanten over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op WeAreBARRY.com

 

 

Publiek MJ.jpg

 
DHP CREW

Zoek je personeel voor jouw evenement? Voor toegangscontrole, scanning, plaatsaanwijzen of hospitality? Wij beschikken over een bestand van enthousiaste en representatieve medewerkers (veelal studenten) die altijd meer doen dan jij en je bezoekers van ze verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de evenementen weten we wat nodig is en nemen we jouw zorgen uit handen.


CONTACT

BEL BRUNO DE HAAS

06-839 49 842

CONNECT

  • LinkedIn
bottom of page