Één auto, drie aandrijflijnen. De Hyundai IONIQ is een uniek model dat verkrijgbaar is als Hybride, Elektrisch en in 2017 ook als Plug-in Hybride.

Om de introductie van de Hyundai IONIQ te vieren nodigen we jou van harte uit bij de Generation IONIQ Tour. Van 16 september tot en met 24 september staat de Hyundai IONIQ Pop-up Store in het Arenapark in Amsterdam. Ontdek alle specificaties van de Hyundai IONIQ, waan je in de Hyundai IONIQ wereld en doe een wens op de Wishing Wall.

Om de introductie van de Hyundai IONIQ te vieren stond de Hyundai IONIQ Pop-up Store in september het Arenapark in Amsterdam. Bezoekers konden alle specificaties van de Hyundai IONIQ ontdekken, zich in de Hyundai IONIQ wereld wanen en een wens doen op de Wishing Wall. Vanzelfsprekend behoorde ook een proefrit tot de mogelijkheden.

DEHAASPROJECTEN verzorgde de enthousiaste bemanning voor deze prachtige en unieke Pop-up Store.