Na het fantastische succes in 2016 brengt Feld Entertainment brengt Monster Jam® de spannendste motorsport show ter wereld terug naar De Kuip in Rotterdam op 30 juni 2018.

Ruim 500 ladingen modder waren er voor nodig om het veld van De Kuip in juli 2016 tijdelijk om te toveren tot een uitdagend terrein voor gigantische Monster Jam trucks met namen als ‘Grave Digger’, ‘El Toro Loco’ en ‘Blue Thunder’. En het was de moeite van de metamorfose meer dan waard om de meer dan 30.000 bezoekers te laten genieten van de races, wheelies, donuts en backflips.

De spectaculaire motorsportshow werd voorafgegaan door de Monster Jam Pit Party. Fans kregen hier de mogelijkheid om de gigantische monstertrucks van dichtbij te bekijken, de coureurs te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken. Rond het stadion waren verschillende activiteiten voor jong en oud.

DEHAASPROJECTEN is de local promoter voor Monster Jam in Nederland in opdracht van Feld Entertainment.

Bekijk HIER de Aftermovie van Monster Jam 2016.