Cargoshell introduceerde de allereerste opvouwbare zeecontainer gemaakt van composiet en heeft in de loop van haar bestaan meer innovatieve concepten ontwikkeld die het transport met containers sterk kunnen moderniseren. Onlangs is er een belangrijk en baanbrekend patent toegevoegd op het gebied van composieten zijpanelen met tal van voordelen t.o.v. bestaande zijpanelen. Met deze innovatie wijst Cargoshell de industrie opnieuw de richting naar goederentransport zonder het gebruik van staal als basismateriaal.

Wilt u meer informatie over deze baanbrekende, Nederlandse innovatie? Of wilt u een interview met de bedenker en ontwikkelaar van dit unieke concept; ReneĢ Giesbers? Neem dan contact op met Bruno de Haas via 06-83949842 of bruno@dehaasprojecten.nl.

www.cargoshell.com

nieuwsbrief_7