Monster Jam keert terug in 2019 met de grootste show op vier wielen vol actie. Beleef hoe coureurs van wereldklasse de fans verbazen met spectaculaire en zwaartekracht tartende prestaties en geniet met de hele familie van een dag vol plezier met een hoog octaangehalte. Monster Jam brengt de meest bekende trucks ter wereld naar Rotterdam, die leveren wat fans het liefst willen zien – meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Verrassend, verbluffend en onvergetelijk!

Pit Party
De Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer! Bestel je Pit Party Pas gelijk met je ticket.

ZATERDAG 6 JULI 2019 – DE KUIP, ROTTERDAM – MonsterJam.NL

Tickets verkrijgbaar vanaf € 20,90
Aanvang show: 15.00 uur
Aanvang Pit Party: 10.30 uur – 13.00 uur (toegang tot 12.30 uur)

DEHAASPROJECTEN is namens Feld Entertainment de local promoter voor Monster Jam!