Op zaterdag 2 juli was De Kuip voor de eerste keer het toneel van de grootste en meest spectaculaire motorsportshow ter wereld: Monster Jam! Even geen strak gemaaide mat en voetballers, maar modder en trucks van bijna 4 meter hoog en 4.500 kilo.

Ruim 500 ladingen modder waren er voor nodig om het veld van De Kuip tijdelijk om te toveren tot een uitdagend terrein voor gigantische Monster Jam trucks met namen als ‘Grave Digger’, ‘El Toro Loco’ en ‘Blue Thunder’. En het was de moeite van de metamorfose meer dan waard om de meer dan 30.000 bezoekers te laten genieten van de races, wheelies, donuts en backflips. De spectaculaire motorsportshow werd voorafgegaan door de Monster Jam Pit Party. Fans kregen hier de mogelijkheid om de gigantische monstertrucks van dichtbij te bekijken, de coureurs te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken. Rond het stadion waren verschillende activiteiten voor jong en oud.
We kunnen niet wachten de spannendste familieshow weer naar onze fans in Nederland te brengen.

DEHAASPROJECTEN is de local promoter voor Monster Jam in Nederland in opdracht van Feld Entertainment. Graag bespreken wij de mogelijkheden voor partnerships.

Bekijk HIER de after movie van Monster Jam 2016.

AFTER MOVIE MONSTER JAM 2016